ROUTE EN CONTACT

Gasterij De Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere
Tel: +31 (0) 36 202 09 02
Email: info@gasterijoostvaarders.nl
 

 


 
image description

FIETS

De Gasterij ligt aan het Jan van den Boschpad. Dit fietspad loopt langs de rand van de Oostvaardersplassen. Het fietspad is onder meer bereikbaar vanaf de Hugo de Vriesweg (Buitenvaart), het Maurice Garinpad en het Koopvaarderspad in Almere Buiten. Vanaf de stripheldenbuurt en de Evenaar kunt u via de nieuwe bruggen over de Buitenring ook via het Jan van den Boschpad naar ons fietsen.

OPENBAAR VERVOER

Met de trein en te voet is de Gasterij bereikbaar vanaf NS station Oostvaarders in Almere Buiten; de wandelafstand is ongeveer 2 kilometer. U loopt via de Groene Loper, een bewegwijzerde route met houten informatiezuilen. Met de bus en te voet zijn wij bereikbaar met stadslijn 5. De dichtstbijzijnde bushalte is Oostvaardersbuurt Noord. Stadslijn 5 stopt hier op de kruising Mateliefstraat / Koopvaarderspad. U volgt de witte voetgangersbrug over het water en vervolgens de houten informatiezuilen. In ongeveer 15 minuten bereikt u de Gasterij.
 

EIGEN VERVOER

Met de auto is Gasterij De Oostvaarders toegankelijk vanaf de noordelijke rijstrook van de Buitenring.

Komende vanaf de A6 neemt u de afrit 8, Almere Oostvaarders. Ga rechtddor bij de rotonde en ga onder het spoorwegviaduct door. Neem iets verderop de afslag rechts naar het centrum. Pas op: er is geen uitvoegstrook! De Gasterij wordt aangegeven door bruine bordjes met het opschrift "Oostvaarders".

Komende vanuit de richting Almere Stad rijdt u op de Buitenring door tot aan de rotonde die naar de Stripheldenbuurt voert. Neem deze rotonde helemaal en rijd terug. Ga onder het spoorwegviaduct door en neem iets verderop de afslag rechts naar het centrum. Pas op: er is geen uitvoegstrook! De Gasterij wordt aangegeven door bruine bordjes met het opschrift "Oostvaarders".

 

 

 


OPENINGSTIJDEN

Vanaf maandag 29 oktober 2018 gelden de volgende openingstijden: 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag - vrijdag 11.00 - 17.00 uur
Weekend 10.00 - 17.00 uur 

Mocht u met een groep bij ons willen dineren dan kan dit!
Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Voor de vergaderruimtes gelden in overleg eventueel andere tijden.