HET TEAM

YVETTE WINK, DE ONDERNEMER

Volgde een opleiding aan de Hotelschool Den Haag om vervolgens 16 jaar in de (internationale) hotellerie te werken.
Ik heb in diverse mooie bedrijven op directieniveau ervaring opgedaan op het gebied van 'human resources', 'food & beverage', 'rooms division' en 'sales & marketing'. 
In 2004 maakte ik de overstap naar toerisme met als opdracht het opzetten, commercialiseren en positioneren van Utrecht Toerisme & Recreatie als zijnde de professionele toeristische marketing organisatie voor de Provincie Utrecht.
Op 1 september 2007 wist ik mijn grote wens, het hebben van een eigen bedrijf, te realiseren. Heerlijk! duurzame catering voor mensen met visie op eten & drinken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in catering voor bedrijven en evenementen en verzorgt onder meer voor Triodos Bank en Staatsbosbeheer de dagelijkse exploitatie van het bedrijfsrestaurant.
Daarnaast exploiteer ik sinds 2012 Gasterij Stadzigt in Naarden. Dit zusterbedrijf ligt op de eerste locatie van Natuurmonumenten: Het Naardermeer. Voor een impressie van dit bedrijf: www.gasterijstadzigt.nl. Voor een virtuele tour kunt u via google maps naar hetzelfde website adres. En nu dan in 2014 de exploitatie van Gasterij De Oostvaarders in Almere. Fantastisch!
 

LARS PRIESSEN, DE CHEF-KOK

Als 7-jarig jongetje keek ik altijd mee met mijn oma hoe zij de lekkerste taarten, stoofgerechten en andere lekkernijen maakte. Hierdoor wist ik al op jonge leeftijd wat ik wilde worden en volgde ik na mijn basisschool de horecavakschool. Hier haalde ik mijn basisdiploma en voortgezet diploma restaurantkok. Maar daar bleef het niet bij. Ik haalde vervolgens het leermeesterdiploma.
Bij restaurant de Kemphaan en restaurant Kraaybeekerhof heb ik geleerd om met biologische streekproducten en eigen moestuingroenten elke dag een ander menu te maken en een teeltplan op te stellen. Mede hierdoor is mijn liefde voor groenten en biologische producten tot uiting gekomen.
Daarnaast heb ik meerdere (kook-) wedstrijden gewonnen en heb ik aan diverse TV programma's meegedaan. Vereerd was ik om te mogen koken voor een aantal leden van het Koninklijk Huis.
Om het beeld compleet te maken: ook heb ik meegewerkt aan twee kookboeken. Ton de Zeeuw (Telegraaf) en Johannes van Dam (Volkskrant). Diverse (andere) dagbladen gaven mooie recensies.