Fleur jouw keuken op met een shaker!

      Geen reacties op Fleur jouw keuken op met een shaker!

We hebben het niet zomaar over een shaker, maar een cocktail shaker. Er zijn vast momenten wanneer je thuis zit en zin hebt in een drankje. Maar je had niks thuis om het een goede shake te geven. Misschien zit je zelf op dit moment eraan te denken terwijl je dit leest. Heb je meerdere keren alle ingrediënten thuis en probeerde het drankje te maken met een lepel, maar het smaakte helemaal niet zoals dat drankje van jouw favoriete bar? Wat zonde van je ingrediënten. Je kan jouw vrienden niet eens verrassing met het nieuwe recept die je op Youtube hebt gezien. Kin omhoog, want ons cocktail shakers zijn hier om jouw keuken op te fleuren!

Cocktail shakers

Er zijn verschillende cocktail shakers en die kan je als een cocktail shaker set kopen. Deze komen met onder andere een lepel, maatbeker, shaker, zeef en nog veel meer indien je nog meer wilt doen met je drankjes. Je mag zelf bepalen welke coctail shaker set je wilt hebben. Een cocktail shaker kan echt een groot verschil maken in hoe jouw drankje eruit komt. Dit komt doordat de ingrediënten grondig worden gemengd. Het drankje wordt op de juiste manier verdunt en het wordt snel afgekoeld. Hierdoor krijg je een harmonieus smaak en een drankje die klaar is om te drinken en uit te delen aan jouw gasten. Nu kan je trots zijn op jouw coctail shaker.

Een nieuw mix

Nu is het tijd om het drankje te gaan maken. Zoek jouw favoriete cocktail drankjes op websites of Youtube. Als je geluk hebt, komt jouw cocktail shaker set met een recepten die je gebruik ervan kunt maken. Als je een lekker en heerlijke drankje wil maken voor je gasten en familie, zorg je ervoor dat je een cocktail shaker in huis hebt. Geef vandaag nog een nieuwe mix in jouw keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *