Gezonde vis BBQ recept!

      Geen reacties op Gezonde vis BBQ recept!

Wie kan genieten in de tuin eet hier ook maar al te graag. Helemaal wanneer je in het bezit bent van een perfecte BBQ. De lekkerste recepten worden tevoorschijn getoverd en daar ben je maar druk mee. In de meeste gevallen gaat het over recepten met vlees, maar wat dacht je van een vis recept? Met name een vis BBQ recept wil je toch ook maar al te graag van genieten? Natuurlijk kan je online genoeg tips vinden wat je kunt hanteren. Maar zijn deze recepten dan ook wel geïnteresseerd en eenvoudig te bereiden? Bovendien wil je maar al te graag een recept vinden wat ook zeer smaakvol is en laat dat nou net te vinden zijn op de website van vis-bbq-recept.nl!
Heerlijke recepten zijn hier voldoende te vinden. Van een gemarineerde gamba op de BBQ tot aan een smaakvolle forel. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is hier te vinden op de website. Maar is iedere vissoort geschikt om te bereiden op de BBQ? Of zal je hier een geschikte keuze in moeten maken?
Veel soorten vis kan je op diverse manieren bereiden. Hierin ben je natuurlijk vrij om een keuze uit te maken. Door gebruik te maken van aluminium zal de structuur van de vis gespaard blijven. Maar voornamelijk gaat het om de kruiden die je hierbij gebruikt. Zo is niet iedere kruid een geschikte oplossing. Hierdoor vervalt de smaak van de vis en dat zou zonde zijn als je net een mooie portie hebt toch?

vis BBQ recept

Smaakvolle vis BBQ recept


Wat dat betreft kan je met kabeljauw enorm veel bereiken. De structuur van kabeljauw is sterk en heeft zijn eigen unieke smaak. Voortreffelijk om dit te combineren met diverse soorten groenten. Let er wel even goed op dat de smaak niet verloren gaat door te veel groenten te gebruiken. Of wellicht groenten die net wat sterker van smaak zijn. Maar over het algemeen zijn de meeste groenten perfect om te gebruiken bij kabeljauw. Als je een gamba op de BBQ wilt bereiden, dan heb je hier eigenlijk vrij weinig voor nodig. Je kunt ervoor kiezen om de gamba ongepeld op de BBQ te doen. Hierdoor komt er meer smaak vrij en dat zal je proeven. Lekker combineren met een teentje knoflook en wellicht wat citroen voor de kracht.
Over het algemeen kan je met vis veel kanten op wanneer je dit wilt bereiden op de BBQ. Zo heb je een Big Green Egg beschikbaar wat perfect zal zorgen voor een constante temperatuur. Door de deksel te sluiten zal je merken dat de temperatuur hetzelfde blijft en je hierdoor een betere bereiding zult realiseren. Desalniettemin blijft de smaak uitstekend en daar kan je toch alleen maar van genieten? Een vis BBQ recept vinden op het internet is niet lastig. Sterker nog, je zult merken dat je online veel meer verschillende soorten recepten kan vinden die je nooit eerder hebt geproefd.

vis BBQ recept